Kayahisar İlkokulu

Vizyon: İçinden çıktığı topluma yakışır vatanını milletini seven gelecek nesiller yetiştirmek.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.

Saatler: 08.30-13.50
Isınma: Soba
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Hafta içi her sabah köy servisi bulunmaktadır
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04845112048

WEB - https://sirvankayahisar.meb.k12.tr

Adres - Okulumuz Şirvan merkeze 45 km, Siirt merkeze ise 75 km uzaklıktadır. Köyümüzden hafta içi her sabah Siirte servis kalkmaktadır. Onun haricinde hafta sonları isteğe bağlı olarak servis bulunmaktadır.

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - KÖYÜMÜZ dağlık bir alandadır. Bitlis/Hizan sınırında bulunmaktadır. Öyledir ki Hizana 1 saate gidilebilmektedir. Köyümüzün karşısında yürüme mesafesinde oya köyü bulunmaktadır ve oya köyünde sekiz yıllık orta okul bulunmaktadır. İklim olarak Ilıman bir iklime sahiptir. Siirt ikliminden ziyade daha çok Doğu iklimi hakim sürmektedir. Yağmurun ve karın bol olduğu köyümüzde su anlamında hiçbir sıkıntı yoktur. Zaten okulun bulunduğu mezra Kayalık mezrasının kürtçe ismide awin yani sulak anlamına gele

Ulaşım Köy servisiyle gidilmektedir. Siirte 1.5 saate varmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine 75 km ilçe merkezine 45 km